Alternative Kleidung

 

Alternatieve kleding van virblatt

Ontdek alternatieve kleding mannen en alternatieve kleding vrouwen bij virblatt

Je hebt ons om een heel specifieke reden gevonden. Het is geen toeval dat je hier bij ons geland bent. Ook jij hebt genoeg van de massaprodukten die door de grote modebedrijven op elke hoek worden aangeboden. Je weet ook een onderscheid te maken tussen echte alternatieve mode en wat gewoon voor de consumentenmarkt is gemaakt tegen een goedkope prijs. Bij virblatt vind je alternatieve kleding dames en alternatieve kleding heren van hoge kwaliteit met ontwerpen die we allemaal zelf hebben gemaakt. Wij kopen niet kant-en-klaar in, maar werken samen met onze leveranciers om nieuwe producten te creëren en zo mode te creëren die je niet overal vindt. Unieke alternatieve mode voor unieke mensen zoals jij.

 

Alternatieve kleding kopen

Herbebossingsproject

Geïnspireerd door onze reizen rond de wereld en Zuidoost-Azië, zijn we ongeveer 10 jaar geleden begonnen met het maken van alternatieve mode voor onze vrienden en onszelf. In principe doen we dat vandaag de dag nog steeds. Wij maken geen kleding die we zelf niet zouden dragen en dat is precies hoe deze unieke virblatt look tot stand is gekomen. Gecombineerd met handgeweven en handgeborduurde stoffen, versmelten wij traditie met moderniteit. Het is tijd om opnieuw na te denken en wij zetten samen met jou de eerste stap. Samen met familie, vrienden en virblatt volgers hebben we in 2019 en 2020 meer dan 20.000 bomen geplant in Noord-Thailand. Naast offsetting gebruiken we ook steeds meer alternatieve stoffen zoals hand, katoen en bamboe. Ga met ons mee op deze prachtige reis en word een integraal deel van ons project.

 

 

Alternatieve Mode

Wij hebben elk product in ons assortiment zelf ontworpen en echt al onze liefde in elk klein detail gestoken. Of het nu op locatie is in Chiang Mai Noord-Thailand of op de daken van Kathmandu, wij creëren unieke en prachtige ontwerpen die worden omgezet in hoogwaardige alternatieve kledingstukken. Er zijn ook verschillende blogs over alternatieve mode of kijk of je iets interessants kunt vinden op Pinterest. We zijn blij dat je deze unieke en alternatieve kledingstijl leuk vindt.

Ontwerp

Elk van onze stukken vertelt zijn eigen verhaal. Het is aan jou om het voort te zetten. Wij combineren traditie en moderniteit in onze ontwerpen, waardoor een harmonieuze combinatie van verschillende werelden ontstaat. Gecombineerd in één kledingstuk, creëren wij alternatieve kleding mannen en alternatieve kleding vrouwen, die je niet op elke hoek zult vinden.

Productie

Het ligt ons na aan het hart om op voet van gelijkheid met onze leveranciers samen te werken en samen met hen dit project vooruit te helpen. Tijdens het fabricageproces moet iedereen die erbij betrokken is, worden betrokken en eerlijk worden beloond. Wij produceren uitsluitend in kleine en middelgrote familiebedrijven, omdat wij daar de meeste invloed kunnen uitoefenen en het zelf kunnen zien.

Verzending

Sinds kort verschepen wij CO2-neutraal door heel Europa! Wij zijn hier bijzonder trots op. Wij verzenden vanuit ons kleine magazijn in Radolfzell aan het Bodenmeer, dat ook door een familielid wordt gerund. Als je in Duitsland, Zwitserland of Oostenrijk woont, ontvang je je pakje met alternatieve kleding dames of alternatieve kleding heren zonder verzendkosten en binnen enkele dagen bij je thuis.

 

Alternatieve kleding kopen

 

Hippiekleding

Veel mensen noemen onze kleren hippiekleren. Als je hippiekleding en alternatieve outfits als een houding en een leven in harmonie met mens en natuur, dan heb je helemaal gelijk.

Aladdin broek en harembroek

We zijn begonnen met het maken van unieke Aladdin broeken en harembroeken. Deze hebben een middelhoge of een zeer lage kruis en overtuigen door hun stijl en gezelligheid. Vandaag lanceren wij nog elk jaar nieuwe unieke stijlen in nieuwe collecties en het is ons een genoegen jou te zien in een van onze juwelen.

Hennep kleding

Heb je het al gezien? Onze trots en vreugde! Kijk eens naar onze hippie jassen en onze Baja poncho's. Of ze nu als fesetoutfit is of voor alledaags gebruik, onze poncho's en jassen staan je beeldig.

Onze hennep wordt lokaal geteeld in Noord-Thailand en Laos, en nu bieden we niet alleen henneptassen en rugzakken, maar ook een verscheidenheid aan andere hennepkleding. Ontdek virblatt zelf en laat het ons weten als er iets is waarmee we kunnen helpen. We zijn blij dat je bestaat en je weg naar ons gevonden hebt. Je kunt hier unieke alternatieve kleding kopen.

virblatt - denk erover na.

 

#alternatievekleding #hippiekleding #hennepkleding #harembroeken #aladdinbroeken

 

To Top