Afronden en doneren

0

We zijn enthousiast over een nieuwe mogelijkheid in onze online winkel. We hebben nauwe contacten met non-profit organisaties in Chiang Mai, waarmee we samen met jou de mensen in nood helpen. Zelfs de mensen die in Nepal steunen we middels deze opzet, die zoveel hebben verloren door de ergste aardbeving sinds 70 jaar.

Stratton ABC Foundation

Onze klanten kunnen aan het einde van iedere bestelling kiezen of ze het bedrag willen afronden aar boven, en zodoende ervoor kiezen om te doneren voor een van onze projecten. Voor hen die willen, is het ook mogelijk om het bedrag op te hogen.

Op dit moment steunen we de Stratton ABC Foundation, de Children’s Village (kinderdorpen) en de CFI Rain Tree Foundation (regenwoud) in Chiang Mai. De Stratton Foundation ABC is een klein weeshuis met linderen van de Hmong bergbevolking families. Hier wordt ze de kans geboden voor educatie en zelfontwikkeling.

In de CFI kinderdorpen vinden achterstandskinderen een thuis en zorgzame hulpverleners. Het doel van de Rain Tree Foundation is om de kinderen te leren om zichzelf te helpen en voor zichzelf te zorgen - zowel financieel als op gebied van landbouw.

We willen graag met onze klanten samenwerken om de mensen in Nepal te helpen die zoveel hebben verloren door de aardbeving. We hebben zakenrelaties en vrienden in Nepal die ons al persoonlijk om hulp hebben gevraagd. Ze zijn medewerkers kwijt, vrienden, familieleden en hun huis die volledig verwoest is. Een kleine donatie helpt al!