Onze geschiedenis

virblatt is een familie.

Een familie die zich tot doel heeft gesteld een verschil te maken. We willen niet alleen maar alternatieve kleding creëren. Nee, we willen een verschil maken. 

Vandaag de dag zijn we zeker niet perfect. Dat zouden we nooit veronderstellen. Maar we vechten elke dag hard om een beetje duurzamer en eerlijker te worden op de planeet en de mensen waar we elke dag mee te maken hebben. 

Het welzijn van alle betrokkenen, van de leverancier tot jou, onze klant en vriend, is erg belangrijk voor ons. Samen willen we een duurzaam bedrijf runnen, dat naast alle regels van het kapitalisme niet gericht is op lage prijzen, maar steeds meer op ecologische en sociale compatibiliteit. 

Ga met ons mee op deze reis en help ons de juiste weg te bewandelen. Laten we samen leren en informatie delen die ons in staat stelt betere keuzes te maken.

Ons gezin gebruikt zijn hart om ons te begeleiden, en ons hart is gepassioneerd door het maken van milieuvriendelijke modekeuzes die ons kunnen helpen de planeet te redden van de fouten uit het verleden, zodat onze kinderen een planeet hebben die het waard is om in te leven. 

virblatt - denk erover na.

 

To Top