Wie maakt je kleren?

Zoals je weet zijn we een familie, en elk van de kleine en micro-ondernemingen die we ondersteunen door ons assortiment milieuvriendelijke kleding te produceren zijn belangrijke leden van die familie.

Jij bent ook zo belangrijk voor ons, daarom behandelen we je als een vriend, zodat we je kunnen voorstellen aan de mensen die de kleren maken die jij van ons koopt en trots zijn op het werk dat wordt gedaan om elk stuk te maken, zodat jij zich ook een deel van de familie kunt noemen.

We hebben de afgelopen jaren veel bereikt, maar we hebben nog veel te doen. Je kunt meer te weten komen over de nieuwste projecten waar we in samenwerking met onze partners aan werken om je meer ethische en duurzame mode te brengen.

Als onze vrienden willen we je een transparant en open merk geven waarop je kunt vertrouwen om eerlijk en authentiek te zijn over de manier waarop we onze hippie kleding maken, het is wat jij verdient, en jij verdient alleen het beste.

Klik onder om meer te weten te komen over onze productienormen en -waarden die we met onze partners delen. En lees meer over de keuze van onze productiepartners.

Elk kledingstuk dat je bij ons bestelt heeft een klein label met een nummer erop. Vul dit nummer hier in en je komt te weten wie jouw kledingstuk heeft gemaakt. In onze online shop vind je ook het tabblad "Wie maakt jouw kleding?" voor elk product.

Hier codenummer invoegen:

To Top