Aladdin broek

Aladdin broek

Aladdin broek voor mannen en vrouwen

In deze categorie vindt u een ruime keus aan Aladdin broeken met een diep kruis. De modellen kunnen variëren van eenvoudig tot decoratief. De taille van de Aladdin broek is elastisch en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Waardevolle afbeeldingen met mooie Aziatische geweven patronen maken dit een unieke broek. Dus voor een eenvoudige of decoratieve broek zit u bij virblatt goed !

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Aladdin broek, hippie broek of Alibaba broek

De broeken staan ook bekend als Aladdin broek, hippie broek of Alibaba broek. Een Aladdin broek is voorzien van een zeer lage kruis. Ze kunnen gedragen worden als hoog getailleerde broeken of als een lage broek. Comfort wordt gecombineerd met veel oosterse tradities. Je kunt eenvoudige modellen of decoratieve modellen vinden. virblatt biedt een brede selectie van Aladdin broeken in verschillende formaten, kleuren en patronen.

Alternatieve kleding voor mannen en vrouwen

Onze broeken zijn comfortabel en voorzien van diverse praktische details. De meeste van onze broeken met een laag kruis hebben een rits en zijn versierd met vlechtwerk van Aziatische bergstammen die de broeken met liefde hebben geproduceerd in het verre Oosten. Met afbeeldingen zoals Mandala's en Yantras. Een Aladdin broek is een  alternatieve kledingstijl in de hedendaagse mode. en een deel van de hedendaagse alternatieve mode

Etnische kleding

De meeste van onze producten zijn versierd met mooie hand geweven of geborduurde patronen van Aziatische bergstammen. Dat betekent dat wij  etnische tradities combineren met moderne mode. Etnische kleding van virblatt worden geproduceerd in kleine familiebedrijven in Noord-Thailand en Nepal. We leggen de nadruk op een goede samenwerking met onze leveranciers en dragen onze zorg voor goede arbeidsomstandigheden voor onze werknemers.