Goa broek

Goa broek

Goa broek

U bent op zoek naar de perfecte outfit voor de beste feest van het jaar? Start hier met het vinden van de perfecte broek. In deze categorie vindt u Goa broeken voor mannen en vrouwen met een buitengewoon design. Psychedelische kleding en GOA broeken afkomstig het bruisende maar spirituele hoofdstad van Nepal: Kathmandu.

Vind uw GOA broek in deze categorie en maak je klaar om te feesten.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst 

 

GOA

GOA is meer dan een feest in de bergen van Zwitserland of in het donkere Berlijnse kelders. De hippies gebruikten een route naar het eiland Goa om een leven te leiden in een andere werksfeer en harmonie. Spiritueel werd dit gevierd door de nieuwe bewoners die de maatschappij waren ontsnapt. Uw GOA broeken van virblatt beschikken over bijzondere ontwerpen die zijn gemaakt van vrijdenkende mensen en levensgenieters.

GOA, psychedelische kleding en rave outfits

De GOA broek van virblatt beschikt over een groot aantal zakken om al uw persoonlijke spullen bij u te houden onder alle omstandigheden. Ze zijn voorzien van rits zakken en Franse zakken, deze worden functioneel gecombineerd met een verfrissend design. Dé broek als perfecte rave outfit.

Kathmandu kleding

Onze broeken zijn unisex en dus zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De elastische taille maken de broek geschikt voor alle soorten en maten. De meeste van de broek in deze categorie zijn in de hoofdstad van Nepal: Kathmandu gemaakt. Dit is een levendige stad met een groot aanbod van handgemaakte bijzondere hippie kleding. GOA broeken van virblatt wordt geproduceerd in kleine en middelgrote familie bedrijven in Kathmandu die we regelmatig bezoeken om te zorgen voor goede arbeidsomstandigheden.

Kathmandu kleding door virblatt - denk erover na.