Korte broek

Korte broek

Korte Harem broeken

Bent u klaar voor de warme dagen? Dan bent u klaar voor ons warme aanbod van korte Harem broeken.

Lage kruis broeken door virblatt zijn licht en zeer comfortabel om te dragen. De selectie van onze 100% katoen broeken varieert van gekleurde modellen tot broeken met etnische patronen. Het elastiek in de taille maakt ze geschikt voor mannen en vrouwen in gelijke mate. Geniet van de grote verscheidenheid aan korte Harem broeken in deze categorie.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst 

 

Harem broek voor elk seizoen

Of het nu katoenen broeken, vrienden broeken of capri broeken zijn, virblatt biedt een gevarieerde selectie van bijzondere broeken voor elk seizoen. Broeken met een laag kruis zijn een must-have in elke kleidingkast.  virblatt biedt broeken voor elk seizoen. Vooral met de warme zomerdagen bieden de broeken met een laag kruis een perfecte luchtige pasvorm.

Korte broeken als alternatieve kleding

Broeken van virblatt zijn niet alleen zeer comfortabel, maar ook versierd met traditionele borduurwerk, wevingen en etnische patronen. De broeken voor mannen en vrouwen kan worden gecombineerd met een simpele tanktop. Kleine details, zoals afsluitbare zakken of elastische tailles maken deze broek geschikt voor elke gelegenheid.

Alternatieve kleding NL

virblatt biedt alternatieve kleding in Nederland en in heel Europa. U zult alternatieve kleding ruimschoots kunnen vinden in onze online winkel. Klik door onze categorieën en vind tops voor mannen en vrouwen en accessoires voor uw alternatieve levensstijl.