Collecties

De wereld inspireert onze fantasie

In deze categorie vindt u producten uit de collecties ontworpen door virblatt. Alternatieve kleding van onze Yantra Collectie, Mandala Collectie, Shiva Collectie en andere collecties.

Onze collecties zijn inspiraties uit heel de wereld. Speciale werkwijzen komen samen met bijzondere ontwerpen. Versierd met prachtige etnische patronen op onze kleding is een garantie voor unieke kledingstukken.

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Collecties

In deze categorie presenteren wij onze verschillende collecties. Bedrukt met Yantras, Mandala's of Shiva afbeeldingen. onze Harem broek, Aladdin broek of alternatieve kleding voor mannen en vrouwen zijn speciale creaties. Het  ziet er geweldig uit en zijn van een goede bewuste afkomst.

Harem en Aladdin broek als alternatieve kleding

In onze online shop voor alternatieve kleding vindt u producten voor uw alternatieve levensstijl. Wij bieden lage kruis broeken voor mannen en vrouwen in verschillende formaten en kleuren. De broeken hebben een elastische tailleband en zijn dus one-size-fits-all broeken.

 

 

 

 

Etnische mode en vintage stijl

 

Onze alternatieve kleding wordt niet massaal geproduceerd, maar geïnspireerd door de wereld. Onze alternatieve mode wordt beïnvloed door andere landen en culturen. Een perfecte kans om etnische mode en vintage stijlen te doen herleven in de huidige mode.