Mandala Collectie

Mandala Collectie

Mandala Collectie als alternatieve kleding

Mandala's (cirkels) zijn boeddhistische en hindoeïstische symmetrische symbolen. Een Mandala vertegenwoordigt het universum. De symbolen worden gebruikt voor meditatie doordat de cirkel van buiten naar binnen gaat.

De producten in de Mandala Collectie worden gedrukt of geborduurd, door hand getekende Mandala's. Een Aladdin broek, alternatieve jurken of tops, laat u inspireren door het positieve effect van Mandala's.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst 

 

Mandala collectie

In onze Mandala collectie bieden wij een ruime keus aan  Harem broeken, Aladdin broeken en andere alternatieve kleding, bedrukt of geborduurd met de hand getekende Mandala's. Verschillende formaten en kleuren in een gevarieerde collectie.

Aladdin broeken en Harem broeken als alternatieve kleding.

Een ruime keus uit broeken met een laag kruis worden aangeboden in deze collectie. Het kruis is leverbaar vanaf laag tot zeer laag, verschillende kleuren en patronen bieden een mooie keuze van de verschillende modellen. Wij bieden ook unieke omkeerbare broeken, dat twee draagbare lagen stof hebben en zijn dus ideaal voor de koude herfst- en winterdagen. Op de enkele gekleurde kant, zal je de bloem van het leven geborduurd op de rits terug kunnen vinden.

Hippie kleding en GOA

Naast de ruime keus van de broeken met een laag kruis, bieden we ook een unieke Batman top en een GOA jurk speciaal voor vrouwen in deze collectie. Deze alternatieve kleren zijn speciaal voor uw alternatieve levensstijl. Ook bieden wij een omkeerbare trui voor mannen, geborduurd met de bloem van het leven op de gekleurde kant.