Omkeerbare Collectie

Omkeerbare Collectie

Omkeerbare broeken, truien en jassen als alternatieve kleding

In onze Reverse Collectie bieden wij verschillende kleding die gedragen kan worden aan twee kanten. Waarom eenzijdig, als twee ook mogelijk is? Een ruime keus in onze Aladdin broeken, truien en jassen voor mannen en vrouwen in deze categorie.

In de koude dagen en extra warm.

Ontdek je veelzijdigheid met virblatt. Met plezier omkeren.

Rooster  Lijst 

Rooster  Lijst 

 

Reverse Clothes

Reverse kleren in onze Reverse Collectie zijn veelzijdig. Hier kunt u omkeerbare mannen en vrouwen pullovers, heren jassen en onze collectie broeken vinden. De geruite binnen voering die van binnen zeer zacht is maakt het kledingstuk helemaal af. U zult kleine, maar bijzondere details aan beide kanten terugvinden.

Alternatieve Harem broek en Aladdin broek als omkeerbare broek

Dit zijn unieke broeken van virblatt. Aladdin broek en Harem broek voor mannen en vrouwen die gedragen kan worden aan twee zijden, elke kant met zijn eigen speciale functies. De binnen voering is gemaakt van gefilterd en opgeruwde katoen waardoor ze zeer geschikt zijn voor koude dagen. Uw winter broek als alternatieve stijl van uw kleding. De enkele gekleurde zijde is voorzien van een geborduurde Mandala. Beide zijden zijn voorzien van afsluitbare zakken. Een bijzonder hoogtepunt in deze categorie zijn de Patchwork broeken. Dit is een omkeerbare broek voorzien van een gekleurde kant en een Patchwork patroon.

Alternatieve kleding door virblatt

Alternatieve kleding door virblatt wordt gemaakt door kleine en middelgrote familiebedrijven in Noord-Thailand en Nepal.  De designs van virblatt worden geproduceerd door ons uitgekozen fabrikanten. Elke stap van dit proces wordt uitvoerig gevolgd. De producten van de omkeerbare Collectie zijn gemaakt in Nepal. Onze Harem broek, Aladdin broek en andere alternatieve kleding voor mannen en vrouwen zijn door ons ontworpen. Ook is de katoenen binnen voering uitvoerig voor u geselecteerd. Bij de selectie in de buurt van Kathmandu, werd elke snaar door ons gekozen om een eindproduct neer te zetten die zowel geschikt is voor binnen dan wel voor buiten.