Hanfkleidung

 

Hennep kleding van virblatt

Ontdek hennepkleding in onze hippie shop

Wij hebben een groot aantal unieke en speciaal voor jou gemaakte ontwerpen hier exclusief in onze virblatt hippie shop. Je kunt mooie alternatieve kleding en hennepkleding in veel verschillende stijlen verwachten. Onze hennep wordt plaatselijk en biologisch geteeld en wordt gekenmerkt door zijn robuuste kwaliteit. De hennep wordt met de hand geweven op een traditioneel weefgetouw. Bekijk onze hennep schoenen, hennep tassen en hennep rugzakken en ontdek het zelf. 

In het hennepveld

Wij hadden de prachtige kans om samen met de boeren onze hennep te oogsten en ons onder te dompelen in het hele productieproces. Zo konden wij deze plant begeleiden van het zaad tot de productie van de hennepstof en dit materiaal vervolgens gebruiken in onze hennep kleding. Wij experimenteren graag met deze interessante grondstof en verheugen ons op vele nieuwe kleding van hennep, die wij in de toekomst in onze winkel aan je zullen voorstellen. 

 

 

Hemp clothing

Wij introduceren je in de wondere wereld van hennep kleding en hippie kleding. Je vindt hennep verwerkt in hennep schoenen, hennep tassen en hennep rugzakken. Het materiaal is zeer robuust en overtuigt door zijn antibacteriële en huidvriendelijke eigenschappen. Bovendien wordt hennep op ecologische wijze geteeld en worden bij de productie geen insecticiden of pesticiden gebruikt. 

Ontwerp

Wij ontwerpen onze kleding van hennep helemaal zelf. We houden niet van groothandelsmarkten. Wij geven er de voorkeur aan met kleine plaatselijke familiebedrijven te werken en samen met hen een product te ontwikkelen, dat wij in de loop der jaren voortdurend verbeteren en aanpassen aan de behoeften van onze klanten. 

Productie

Na de oogst worden de hennepstengels manueel in afzonderlijke vezels gesneden en vervolgens geweven en tot hennepweefsel verwerkt met behulp van een manueel en traditioneel houten weefgetouw. Onze kleine familiebedrijven ontvangen dit materiaal vervolgens als rollen en gebruiken het voor de productie hennep jassen, hennep tassen, hennep rugzakken en schoenen van hennep. 

Verzending

Wij verzenden snel en ongecompliceerd naar je vanuit ons winkel in Duitsland. Dit betekent dat je geen douanerechten hoeft te betalen en dat de goederen snel worden verzonden, meestal binnen 1 tot 3 dagen. Bovendien geniet je van CO2-neutrale verzending in heel Europa.

 

Hennep kleding

Bezoek onze online winkel en vind unieke hennepkleding en hippiekleding in diverse stijlen. Wij verwerken onze biologisch geteelde hennep in kleine familieboerderijen in Noord-Thailand en Nepal. 

Hennep tassen

Onze hennep is zeer robuust en ideaal voor het maken van hennepzakken en hippietassen. Wij hebben veel verschillende hennep tassen zoals schoudertassen, Hennep heuptasen en hennep rugzakken in ons assortiment. 

Hennep rugzakken

Hennep rugzakken van virblatt zijn individueel en alleen te vinden in onze winkel. Meestal versieren we een hennep tas met handgeweven en handgeborduurde patronen van inheemse bergstammen, waardoor ons unieke virblattontwerp ontstaat.

Schoenen van hennep

Je kunt ook hennepschoenen vinden zoals hennep espadrilles, hennep sandalen, hennep ballerina's en hennep lage schoenen. Wij bieden hennep schoenen dames en hennep schoenen heren aan in onze online winkel. 

 

Veel plezier in onze hennep hippie winkel!

To Top