Upcycling Hennep Rugzak Knitter

Tijd om te bezorgen
2-4 Tage nach Zahlungseingang
€ 54,54
Incl. BTW |Gratis verzending in EU
Upcycling rugzak gemaakt van duurzame biologische hennep en oude rijstzakken. We doneren alle winst uit de aankoop van dit hartenwens.
Op voorraad
We zijn er al lang mee bezig. Nu is het hier! De nieuwe Upcycling rugzak "Knitter" van virblatt. Buiten 100% handgeweven en biologisch geteelde hennep. Binnenin een innovatieve laag geüpcyclede rijstzakken, die stevig aan de binnenkant van de rugzak is genaaid. Zelfs als de rugzak niet 100% waterdicht is, beschermen de rijstzakken de inhoud ervan. De nieuwe Knitter is bedoeld om een boodschap aan de wereld te brengen en daarom hebben we de riemen versierd met delen van de rijstzak. Zo kan iedereen meteen zien dat je een echte rimpel draagt en waar je voor staat in het leven. Laten we stoppen met het exploiteren van de wereld, maar een cyclus van duurzame, gerecycleerde en gerecycleerde materialen creëren! De rugzak heeft verschillende opbergvakken. Aan de buitenkant is er een klein vakje dat met een rits kan worden afgesloten. Het hoofdvak heeft twee praktische opbergvakken. Het grootste zwakke punt van een rugzak is vaak de verbinding tussen de riem en het hoofdcompartiment. Niet bij ons! We hebben de riemen volledig over de rug genaaid en geven hem de robuuste kwaliteit die een echte henneprugzak verdient. Bovendien kunnen de riemen in grootte worden aangepast en is de nieuwe Knitter ontworpen en gemaakt voor vrouwen en mannen. En nu komt het beste tot het einde: We zullen de volledige winst van de aankoop van de gekreukelde rugzak aan het goede doel schenken.
Meer informatie
Land van vervaardigingThailand
Geschikt voorUNISEX
kleurbeige
Patroonbergvolk Naga
Het formaatverstelbaar
SluitingRits
Binnenzak2 Binnenzakken
Sluiting binnenzakRits
BuitenzakkenVoorzijde
Levertijd2-4 Tage nach Zahlungseingang
 • Betalmethoden
 • Contante betaling vooraf (band overschrijving)
 • Credit card (Visa, MasterCard)
 • Paypal
 • Sofortüberweisung.de
 • iDeal
 • Shipping costs
 • Gratis verzending naar Nederland en binnen EU
 • Gratis verzending naar Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen (Importkosten kunnen van toepassing zijn)
 • Groot-Brittannië 15,00 euro per bestelling
 • Voor gratis verzending naar USA ga naar www.virblatt.com
 • Binnen Europa wordt je bestelling 100% klimaatneutraal verzonden.

" Ik behoor tot de Hmong-bergstam en daar ben ik trots op."

 

Phi Yoo veroverde vanaf de eerste dag onze harten. Bij haar thuis maakt ze, met een paar vrienden die gespecialiseerd zijn in de productie van rugzakken, hennep rugzakken voor virblatt. In haar kleine, onopvallende naairuimte worden onze virblatt rugzakken van topkwaliteit gemaakt met een combinatie van hennep, etnisch weven en borduren. Het resultaat is een harmonie van vakmanschap, die ons de mogelijkheid biedt om een beetje stoom af te blazen en de grenzen van onze ontwerpideeën te verleggen.

Phi Yoo heeft ons hart gewonnen, maar waarom geniet zij ons vertrouwen?

Werken met vrienden

Bij Phi Yoo wordt elk van de producten die ze maakt gedaan met de medewerking van vrienden, die net zo gepassioneerd zijn over hun vak als zijzelf. Ze werken voor gelijk loon en in een ontspannen en open werkomgeving waarin elke medewerker wordt aangemoedigd om te pronken met hun individuele stijl.

Alternatieve materialen

Hennep maakt al jaren deel uit van haar geschiedenis. De Hmong-bergstam in Noord-Thailand beheerste de kunst van dit materiaal al voordat we er zelfs van hadden gehoord. De borduur- en weefdetails die ze gebruikt om haar erfgoed te huldigen in de items die ze maakt, worden geleerd van generaties handwerkslieden voor haar, die hun kennis hebben doorgegeven om het beste uit dit lokale textiel te halen. 

Een viering van haar etniciteit

Phi Yoo groeide op met het leren borduren van haar ouders, die de vaardigheid van hun ouders hadden geleerd. De traditionele aanpak waarmee ze deze ingewikkelde ontwerpen invoert, is een eerbetoon aan waar het allemaal jaren geleden met haar cultuur begon. Tegenwoordig versiert de opvallende kruissteek van de gewaden van de Hmong-stam veel van onze producten en vormen ze een essentieel onderdeel van ons karakter bij virblatt.

Kwaliteit

Sinds we met haar zijn gaan werken, heeft Phi Yoo geprobeerd zoveel mogelijk moeite te doen om onze tasontwerpen te verbeteren en te innoveren om ervoor te zorgen dat ze duurzaam, robuust en ergonomisch zijn. We kunnen niet trotser zijn op de toewijding die ze ons heeft getoond om jou producten van topkwaliteit te kunnen bieden, die haar expertise onder de aandacht brengen.

Omdat ze vaak op zo'n kleine schaal werkt, kan het moeilijk worden om van haar te verwachten dat ze de bestellingen bijhoudt, vooral vanwege de zorg en de aandacht die aan elk ontwerp wordt besteed. Dus we hebben geleerd hoe we haar situatie moeten communiceren en accepteren en laten haar niet gehaast of onder druk gezet worden om te produceren, zodat ze zich kan concentreren op het kunstwerk achter haar ambacht.

Wij hebben haar in ons hart gesloten en dat komt alleen maar omdat we zo dankbaar zijn voor haar glimlachende en positieve persoonlijkheid. Dat is de reden waarom we van haar houden en waarom we zo dankbaar zijn voor de kans om zij aan zij met haar te mogen werken om unieke tassen te maken, die een licht werpen op haar cultuur en tradities.

 

Hoe vind je dat
To Top