Hippie Kleidung

 

Hippie kleding mannen en hippie kleding vrouwen

Waarom je van virblatt hippie mode zult houden

Ben je op zoek naar chique hippie kleding die je er niet uit laat zien als de laatste vieze oude hippie? Dan is virblatt jouw ding! We ontwerpen al onze kleren zelf en kopen niets kant en klaar. Wij werken met familiebedrijven in Noord-Thailand en Nepal. Veel van onze modellen van hippie kleding mannen en hippie kleding vrouwen zijn versierd met handgeweven stof of borduurwerk. Dit maakt virblatt uniek en we zijn blij om onze mode aan jou voor te stellen.

 

Hippie kleding kopen

virblatt hippie kleding winkel

virblatt is al meer dan 10 jaar je hippie kleding winkel. Wij dragen onze mode zelf en al onze vrienden shoppen bij virblatt. Daarom is het zo belangrijk voor ons om je vakmanschap van hoge kwaliteit te bieden. Onze hippie stijl kleding en boho kleding wordt voortdurend aan kwaliteitstests onderworpen en wat nog niet perfect is, wordt perfect gemaakt. Bekijk onze hippie kleding winkel waar je alternatieve kleding en boho kleding online kopen kunt. Geniet van mode geïnspireerd door onze reizen door Azië en de wereld.

 

 

Uitgelezen hippie mode

Het is voor ons belangrijk dat we elk kledingstuk zelf ontwerpen en uitgebreid testen voordat we het in onze winkel te koop aanbieden. Wij willen producten maken die lang meegaan en proberen onszelf en onze boho kleding heren en boho kleding dames verder te ontwikkelen. Voor ons betekent hippie niet rondlopen op een gekke manier. Wij zien de hippie-levensstijl eerder als een harmonieuze coëxistentie met mens en natuur. Op het internet vind je vele hippieblogs over dit onderwerp, vele Pinterest pins en eindeloze video's.

Ontwerp

Waarom ontwerpen we onze eigen kleren? Wij hebben onze eigen smaak en wij zijn er zeker van dat er meer van ons zijn. Mensen die genoeg hebben van dit massaproduct en kleding willen dragen die bij hen en hun levensstijl past. Mensen zoals jij! Elk van onze ontwerpen is door ons doorleefd en vertelt zijn eigen verhaal. Jij gaat verder met dit verhaal.

Productie

Bij virblatt produceren we uitsluitend in kleine familiebedrijven. Wij zijn bevriend met al onze leveranciers en werken met hen samen als gelijken. Waarom is dit zo belangrijk voor ons? Wij willen er gewoon voor zorgen dat je kledingstuk in goede omstandigheden wordt gemaakt en dat de naaisters en naaisters ook baat hebben bij je bestelling. Een eerlijke samenwerking, eenvoudigweg, omdat iets anders voor ons onaanvaardbaar is.

Verzending

Aangezien wij rechtstreeks vanuit Duitsland verzenden, zal je bestelling binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis aankomen. Je hoeft niets aan te geven, wij regelen alles van tevoren voor je. Bovendien verzenden wij CO-2 neutraal binnen Europa!

 

Hippie kleding kopen

 

Alternatieve kleding

Alternatieve kleding uit de hele wereld voor mensen met een alternatieve levensstijl. Ontdek zelf de verscheidenheid aan virblatt kleding en bestel je pakket vandaag nog bij je thuis.

Harembroeken en Aladdin-broeken

Wij zijn ongeveer 10 jaar geleden beroemd geworden door onze unieke harembroeken, die wij altijd een zeer speciale virblatt-stijl hebben gegeven. Wij hebben ons ook verder ontwikkeld en je kunt nu een verscheidenheid aan andere mooie producten vinden rond hippie kleding en hippie stijl mode. Wij versieren onze etnische kleding vaak met etnische stoffen, die handgeweven en handgeborduurd zijn. Dit is wat de hippiemode zo uniek maakt en waarom je deze hippiekleding voor mannen en hippiekleding voor vrouwen alleen in onze winkel vindt.

Hippie Jassen en Baja Poncho's

Heb je ze al gezien? Onze trots en vreugde! Kijk eens naar onze hippie jassen en onze Baja poncho's. Of het nu voor het festival is of voor alledag, onze poncho's en jacks zien er echt uit.

Ben je nog niet overtuigd? Laat maar. Hoe dan ook, we zijn blij dat je ons gevonden hebt en ons een beetje van je aandacht hebt gegeven. Dank je wel.

 

virblatt - denk erover na.

To Top