We gebruiken cookies om je de best mogelijke winkelervaring te bieden. Als je deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je deze accepteert. Voor meer informatie, klik hier.

Rolltop rugzak Großkariert zwart

Tijd om te bezorgen
2-3 Tage
€ 24,24 € 48,48
Incl. BTW | Gratis verzending in EU
De upcycling rugzak dames is gemaakt van canvas, hennep en upcycling handwerkpatronen. De rolltop rugzak biedt veel opslagruimte en beschikt aan de binnenkant over twee afsluitbare vakken en een ritssluiting. Met een grote rits op de achterkant van de hennep en canvas rugzak heb je een gemakkelijke en directe toegang tot het hoofdvak.
- +
Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst
Wees nieuwsgierig, wees openhartig, wees cosmopolitisch. Reis met deze zwarte rolltop rugzak Großkariert de hele wereld rond. Door het vouwmechanisme in het bovenste gedeelte van de rugzak, pas je het gemakkelijk aan voor minder of meer opslagruimte. De canvas tas heeft bovenop een lange YKK-rits, waardoor je een directe toegang tot het hoofdvak van de canvas rugzak dames hebt. De twee sluitbare zakken aan de buitenzijde en een ritssluiting aan de binnenkant maken deze dames rugzak een perfecte metgezel. Deze geweldige backpack rugzak is gemaakt van robuust canvas, is versierd met natuurlijke hennep en heeft ook een mooi handwerkpatroon.

Für weitere Details siehe Zusätzliche Informationen.

Meer informatie
Land van vervaardiging Thailand
Geschikt voor UNISEX
kleur zwart
Patroon Patchwork (voering)
Hoogte ca. 43 - 63 cm
Breedte ca. 34 cm
Het formaat verstelbaar
Sluiting Drukknop
Binnenzak 1 Binnenzak
Sluiting binnenzak Rits
Buitenzakken Voorzijde
Levertijd 2-3 Tage
 • Betalmethoden
 • Contante betaling vooraf (band overschrijving)
 • Credit card (Visa, MasterCard)
 • Paypal
 • Sofortüberweisung.de
 • iDeal
 • Shipping costs
 • Gratis verzending naar Nederland en binnen EU
 • Gratis verzending naar Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen (Importkosten kunnen van toepassing zijn)
 • Groot-Brittannië 15,00 euro per bestelling
 • Voor gratis verzending naar USA ga naar www.virblatt.com
 • Binnen Europa wordt je bestelling 100% klimaatneutraal verzonden.

" Ik behoor tot de Hmong-bergstam en daar ben ik trots op."

 

Phi Yoo veroverde vanaf de eerste dag onze harten. Bij haar thuis maakt ze, met een paar vrienden die gespecialiseerd zijn in de productie van rugzakken, hennep rugzakken voor virblatt. In haar kleine, onopvallende naairuimte worden onze virblatt rugzakken van topkwaliteit gemaakt met een combinatie van hennep, etnisch weven en borduren. Het resultaat is een harmonie van vakmanschap, die ons de mogelijkheid biedt om een beetje stoom af te blazen en de grenzen van onze ontwerpideeën te verleggen.

Phi Yoo heeft ons hart gewonnen, maar waarom geniet zij ons vertrouwen?

Werken met vrienden

Bij Phi Yoo wordt elk van de producten die ze maakt gedaan met de medewerking van vrienden, die net zo gepassioneerd zijn over hun vak als zijzelf. Ze werken voor gelijk loon en in een ontspannen en open werkomgeving waarin elke medewerker wordt aangemoedigd om te pronken met hun individuele stijl.

Alternatieve materialen

Hennep maakt al jaren deel uit van haar geschiedenis. De Hmong-bergstam in Noord-Thailand beheerste de kunst van dit materiaal al voordat we er zelfs van hadden gehoord. De borduur- en weefdetails die ze gebruikt om haar erfgoed te huldigen in de items die ze maakt, worden geleerd van generaties handwerkslieden voor haar, die hun kennis hebben doorgegeven om het beste uit dit lokale textiel te halen. 

Een viering van haar etniciteit

Phi Yoo groeide op met het leren borduren van haar ouders, die de vaardigheid van hun ouders hadden geleerd. De traditionele aanpak waarmee ze deze ingewikkelde ontwerpen invoert, is een eerbetoon aan waar het allemaal jaren geleden met haar cultuur begon. Tegenwoordig versiert de opvallende kruissteek van de gewaden van de Hmong-stam veel van onze producten en vormen ze een essentieel onderdeel van ons karakter bij virblatt.

Kwaliteit

Sinds we met haar zijn gaan werken, heeft Phi Yoo geprobeerd zoveel mogelijk moeite te doen om onze tasontwerpen te verbeteren en te innoveren om ervoor te zorgen dat ze duurzaam, robuust en ergonomisch zijn. We kunnen niet trotser zijn op de toewijding die ze ons heeft getoond om jou producten van topkwaliteit te kunnen bieden, die haar expertise onder de aandacht brengen.

Omdat ze vaak op zo'n kleine schaal werkt, kan het moeilijk worden om van haar te verwachten dat ze de bestellingen bijhoudt, vooral vanwege de zorg en de aandacht die aan elk ontwerp wordt besteed. Dus we hebben geleerd hoe we haar situatie moeten communiceren en accepteren en laten haar niet gehaast of onder druk gezet worden om te produceren, zodat ze zich kan concentreren op het kunstwerk achter haar ambacht.

Wij hebben haar in ons hart gesloten en dat komt alleen maar omdat we zo dankbaar zijn voor haar glimlachende en positieve persoonlijkheid. Dat is de reden waarom we van haar houden en waarom we zo dankbaar zijn voor de kans om zij aan zij met haar te mogen werken om unieke tassen te maken, die een licht werpen op haar cultuur en tradities.

 

To Top