Harembroek

Harembroek

Harem broek mannen en Harem broek vrouwen

Bent u opzoek naar een Harem broek? Hier vindt u de juiste Harem broek voor uw alternatieve levensstijl. Onze online shop voor alternatieve kleding van virblatt biedt een grote verscheidenheid aan unisex Harem broeken met vele kleuren en patronen. Onze Harem broeken voor mannen een vrouwen hebben een laag kruis. De tailleband is elastisch en zijn universele broeken voor mannen en vrouwen.

In deze categorie vindt u enkel gekleurde of een Harem broek versierd met prachtige etnische patronen en praktische details zoals zakken met een rits.

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Broek met een laag kruis

lage kruis broeken zijn een must in je kledingkast. Het kruis reikt van laag tot zeer laag. Effen gekleurde modellen zijn net zo populair als decoratieve patronen. Tegenwoordig vindt u een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen voor elke gelegenheid. virblatt biedt een grote selectie van alternatieve kleding voor elke gelegenheid.

Baggy broeken, Harem broeken, parachute broeken of MC Hammer broeken

Broeken met een laag kruis staan  ook wel bekend als baggy broeken, Harem broeken, parachute broeken of MC Hammer broeken. Ze beschikken allemaal over een zeer zachte voering.  Veel modellen zijn uitgerust met praktische details zoals zakken met een rits. Bovendien zijn ze versierd met etnische patronen en Aziatische wevingen. Baggy broeken, Harem broeken, parachute broeken of  de MC Hammer broeken van virblatt zijn niet alleen super comfortabel, maar ook een blikvanger.

Alternatieve kleding voor mannen en vrouwen

Als u een broek met een laag kruis wilt combineren met andere alternatieve kleding, is dat geen enkel probleem !. Doorzoek onze online shop voor alternatieve mode en vind bovenkleding voor mannen en vrouwen, alsmede accessoires.