Hippie Kleidung

Tijdloze hippie-look: ontdek je vrijheid met onze collectie hippiekleding

Velen vragen zich af wat hippiekleding en hippiekleding precies is. Is die kleding van Flock Power kleurrijk met bloemen en flitsende patronen? Of is dat veel meer een andere uitdrukking voor alternatieve kleding en geschikt voor de hippie van de moderne tijd. De festivalganger, de backpacker of degene die door Europa lift. De hippiestijl is de afgelopen decennia sterk veranderd, hoewel veel elementen die typerend waren voor de hippiebeweging van die tijd, nog steeds terug te vinden zijn in de hippiekleding van vandaag. Hippiekleding wordt meestal gedragen door natuurminnende, kosmopolitische en vrijheidslievende mensen die een alternatieve levenshouding hebben, weg van de bourgeoisie. Brede snit Haremshozen, hippiebroeken, Aladdin-broeken, poncho's, GOA-broeken maar ook schoudertassen en tunieken worden vaak geassocieerd met hippiekleding. Je kunt er zeker van uitgaan dat wijd uitlopende broeken zich hebben ontwikkeld tot harembroeken en Aladdin-broeken en nu een typische hippiestijl zijn. 

 

Hippie kleding dames Hippiekleding heren

 

 

Hoe creëer ik mijn eigen hippie-look en hippie-outfit?

Natuurlijk moet je eerst nadenken over wat een hippie voor jou betekent. Hippies waren antiautoritair, vrijheidslievend en kosmopolitisch. Ze verzetten zich tegen de wereldorde en de daarbij horende klassenverschillen en prestatienormen. Kortom, hippies waren tegen elke vorm van geweld en verafschuwden oorlogen. Zelfs de moderne hippie met een alternatieve en natuurminnende levensstijl ontdekt het ene of het andere waardeconcept dat al in de jaren zestig actief werd geleefd en gevierd. Dus als je je hippie-outfit samenstelt en je hippie-look creëert, moet je deze waarden ook uitstralen en moet een hippie-look allesbehalve mainstream en nogal onconventioneel zijn. Ook tweedehands kleding en gerecyclede mode zijn hiervoor ideaal. Als je echter op zoek bent naar iets nieuws dat ook nog eens overtuigt door kwaliteit en duurzaamheid, dan ben je bij de hippiekleding voor dames en heren van virblatt aan het juiste adres. Wij bieden u in onze online shop etnische kleding zoals een harembroek, hippie broek, GOA Hoesen, kimono's, poncho's en hippieschoenen. Dus klik door onze shop en creëer vandaag nog jouw hippie look of jouw hippie outfit. 

Hippie Outfit

 

Controlelijst:

 • Een oud vest met een lapje is altijd goed
 • Ook een oude jas is welkom als jas
 • Grote riemgespen zijn een must
 • Liever tweedehands kleding
 • Losse en comfortabele overhemden
 • Knip oude spijkerbroeken af ​​en laat ze gerafeld
 • Grote zonnebril met mooie ronde glazen
 • Bloemversieringen in het haar zijn een must
 • sandalen, laarzen of mocassins
 • Veel armbanden volgens het motto: meer is beter
 • Franjes, franjes en nog eens franjes
 • Enkelketting met belletjes die prachtig rinkelen bij het dansen
 • Hoofddoek of een lint om rond te binden
 • Lang haar of dreadlocks
 • Liever schminken dan schminken

Waar vind ik de dichtstbijzijnde hippiewinkel met alternatieve hippiemode?

Wij bij virblatt runnen alleen een online hippiewinkel voor hippiekleding en geen lokale winkel. U kunt door onze site klikken en u zult een verscheidenheid aan spannende ontwerpen van hippiekleding vinden, die we allemaal zelf ontwerpen en liefdevol vervaardigen met onze vriendelijke partners in Noord-Thailand en Nepal. Als het om hippiemode gaat, moet het niet alleen afhangen van welke stijl en look je ermee uitdrukt, maar ook of de productie overeenkomt met de waarden van een hippie. Hippies waren tegen onderdrukking en daarom willen we iedereen betrekken bij de productie van virblatt feestkleding eerlijk worden betaald en het respect krijgen dat ze verdienen. 

 

 

 

Is hippiekleding ook geschikt voor dagelijks gebruik?

Deze vraag krijgen we vaak en we vinden dat iedereen zelf moet bepalen hoe ze zich kleden en hoe ze zich prettig voelen. Het komt er uiteindelijk op aan de kleding te dragen die je leuk vindt en niet om een ​​ander te plezieren. Dus als je je hippie-outfit graag naar kantoor draagt, waarom niet? Dat vinden wij echt geweldig.

Hier vindt u Hippiebroek voor heren En Hippiebroek voor dames.

 

Hoe kunt u ons herbebossingsproject steunen?

Als je hippiekleding voor dames of hippiekleding voor heren in onze winkel bestelt, heb je de mogelijkheid om aan het einde van je bestelling in onze hippiewinkel een kleine donatie te doen. Van deze donatie zijn we druk bezig met het planten van bomen in Noord-Thailand, waar we al heel lang thuis zijn en waar we ons nog steeds erg mee verbonden voelen. We planten daar een gemengd bos aan met ruim 30.000 bomen, dat niet alleen bedoeld is om CO2 op te slaan, maar ook een prachtig leefgebied is voor een groot aantal dieren en wezens.  

Koop hippiekleding:

Normale prijs €46,46
Verkoopprijs €46,46 Normale prijs
Braun
Braun
Schwarz
Schwarz
Graubraun
Graubraun
Grün
Grün
Grau
Grau
Grün mit Hanf
Grün mit Hanf
Normale prijs €42,42
Verkoopprijs €42,42 Normale prijs
Blau
Blau
Grau
Grau
Schwarz
Schwarz
Grün
Grün
Normale prijs €38,38
Verkoopprijs €38,38 Normale prijs
Grau
Grau
Grün
Grün
Braun
Braun
unisex In de uitverkoop
Normale prijs €58,58
Verkoopprijs €58,58 Normale prijs €68,68
Schwarz
Schwarz
Schwarz meliert
Schwarz meliert
Blau
Blau
Patchwork
Patchwork
Türkis
Türkis
Beige
Beige
unisex In de uitverkoop
Normale prijs €24,24 EUR
Verkoopprijs €24,24 EUR Normale prijs €48,48
Schwarz
Schwarz
Graubraun
Graubraun
Grün
Grün
unisex In de uitverkoop
Normale prijs €24,24 EUR
Verkoopprijs €24,24 EUR Normale prijs €48,48
Grün
Grün
Schwarz
Schwarz
Graubraun
Graubraun
Normale prijs €98,98
Verkoopprijs €98,98 Normale prijs
Normale prijs €48,48
Verkoopprijs €48,48 Normale prijs
Schwarz
Schwarz
Beige
Beige
unisex
Normale prijs €48,48
Verkoopprijs €48,48 Normale prijs
Schwarz
Schwarz
Graubraun
Graubraun
Berry
Berry
Normale prijs €42,42
Verkoopprijs €42,42 Normale prijs