Snow
PROUGS
ReThink


Een oneindige cyclus

Aline heeft iets moois gemaakt met haar upcycling workshop en biedt jou de Gelegenheid om oude virblatt-kleding (en natuurlijk andere merken) om te toveren tot nieuwe trendy mode.

Aline is een expert in maatwerk en modeontwerp en beheerst haar vak met een ongeëvenaarde energie en passie. Sinds 2015 runt ze haar upcycling modelabel PROUGS- ReThink dat unieke stukken produceert uit oude, versleten of uitgewassen kleding.

www.prougs.com

Om deel te nemen aan deze upcycling-beweging, en de exclusieve eco-fashion stijl waar Aline populair om is, heb je twee opties;

1. Stuur haar je kleding op voor een vrolijke remake van je favoriete kledingstukken. Ze transformeert ze in een compleet nieuwe look en stuurt ze terug zodat je ermee kunt pronken.

2. Stuur haar je oude kleren, de kleren die je niet meer gebruikt, en Aline zet ze om in nieuwe materialen om online of op lokale markten te verkopen.


Door deze innovatieve modeontwerper te steunen, sluit je jezelf bij ons aan in onze strijd tegen excessen. Je verdient mode die onze natuurlijke hulpbronnen niet heeft uitgebuit, en kleding van topkwaliteit waar je trots op kunt zijn, dus kijk op de website van Aline en neem gerust contact met haar op voor meer informatie over hoe je een eco-fashion icoon kunt zijn.