Alternative Kleidung

Onze alternatieve kleding van virblatt - een uitdrukking van vrijheid en individualiteit

Alternatieve kleding biedt u de perfecte gelegenheid om uw individuele stijl uit te drukken. Het maakt niet uit of je de nieuwste boho-mode, levendige etno-kleding of comfortabel, veganistisch wilt hennep kleding waarnaar u op zoek bent, we hebben iets dat past bij uw alternatieve esthetiek. Van hippie kleding tot Baja poncho's, ons assortiment kleding past gemakkelijk bij elke alternatieve levensstijl. We hebben een breed scala aan maten, snitten en stoffen samengesteld om elk lichaamstype te flatteren en zullen zeker pronken met je unieke persoonlijkheid. Durf anders te zijn, wees gedurfd en shop vandaag nog alternatieve kleding!

 

Koop alternatieve kleding

 

Wat zijn typische kenmerken van alternatieve kleding?

Hier zijn enkele typische kenmerken van alternatieve kleding:

 1. Fancy en ongewone ontwerpen
 2. Gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zoals hennep, katoen en linnen
 3. Etnisch geïnspireerde patronen en prints
 4. Losse, relaxte pasvormen zoals harembroeken en oversized tops
 5. Unieke accessoires zoals veren oorbellen, vilten hoeden of leren armbanden
 6. Combinatie van verschillende stijlen, zoals hippie, boho en punk
 7. Nadruk op individualiteit en zelfexpressie
 8. Focus op milieuvriendelijke en ethische productie
 9. Breed scala aan kleuren en texturen
 10. Geschikt voor festivals, yoga en casual activiteiten.

 

Hoe kleed je je alternatief?

Als je je alternatief en hippiestijl wilt kleden, combineer dan accessoires en alternatieve kleding die een brutale, zorgeloze en kleurrijke uitstraling en stijl hebben. Alternatieve kleding moet eerlijk zijn vervaardigd en gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, hennep of linnen. 

Wij bij virblatt raden harembroeken of Aladdin-broeken aan met een wijde snit voor de zomer. Als bovenstuk is een strak, eenvoudig overhemd geschikt, eventueel gecombineerd met een vest, cape of poncho. Samen met een tas in etnische stijl en schoenen van hennep is de eerste stap gezet naar een alternatieve look die jouw alternatieve levensstijl moet uitdrukken. Nu kun je accessoires zoals een bandana, grote oorbellen of kettingen met helende stenen dragen om je alternatieve outfit compleet te maken. Franjes en crochet maken je boho look helemaal af. 

Alternatieve kledingchecklist voor mannen en vrouwen

 1. Wijde harembroek of Aladdin-broek
 2. Strakke top met Psy print of gewoon effen
 3. Vest, poncho of baja jas om te bedekken
 4. Hennepschoenen zoals espadrilles of hippiesandalen
 5. Veel accessoires zoals kettingen, armbanden, bandana's

 

Alternatieve mode moet altijd een echt alternatief zijn!

Alternatieve mode en alternatieve kleding moeten altijd een echt alternatief zijn voor de reguliere mode. Het is daarom belangrijk dat alternatieve kleding eerlijk wordt vervaardigd en ook qua stijl een echt alternatief biedt. Geen uniformiteit, maar individuele, gekke ontwerpen zijn gewild. Ja, met alternatieve kleding val je op. Maar dat is precies wat we bij virblatt willen. Met onze alternatieve kleding willen we onze levenshouding en mindset ook naar de buitenwereld overbrengen. We zijn meer dan 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen en produceren van alternatieve kleding voor mannen en vrouwen omdat we eindelijk een moderichting wilden die overeenkwam met onze vrije en moderne hippie-manier van leven. virblatt heeft zich door de jaren heen gevestigd als een integraal onderdeel van deze moderichting en is vaak een pionier op het gebied van stijlen en looks. 

Voor ons bij virblatt betekent alternatieve kleding voor mannen en vrouwen altijd een afwijzing van reguliere en in massa geproduceerde kleding die iedereen draagt. We waarderen individuele en open manieren van leven en geven mensen met een alternatieve levenshouding de mogelijkheid om zich anders te kleden. 

 

Alternatieve mode van virblatt

We hebben elk product in ons assortiment zelf ontworpen en hebben echt al onze liefde in elk klein detail gestoken. Of het nu aan de rand van Chiang Mai, Noord-Thailand is of op de daken van Kathmandu, we creëren unieke en prachtige ontwerpen die worden omgezet in de uiteindelijke kledingstukken van hoge kwaliteit. Er is ook een veelvoud van andere blogs over alternatieve kleding of kijk of je Pinterest iets interessants ontdekken. We zijn blij dat je deze unieke en ongewone mode leuk vond.

Hoe ontwerpen we onze alternatieve kleding?

Elk van onze stukken vertelt zijn eigen verhaal. Het is aan jou om ze bij te werken. We combineren traditie in onze ontwerpen etnische kleding en modern samen en creëer zo een harmonieuze combinatie van meerdere werelden. Gecombineerd tot een kledingstuk, creëren we het alternatieve kleding voor mannen En alternatieve kleding voor vrouwen, die je alleen niet op elke hoek vindt.

Hoe maken we onze alternatieve kleding?

Het gaat ons na aan het hart om op voet van gelijkheid met onze leveranciers samen te werken en dit project samen met hen vooruit te helpen. Iedereen die betrokken is bij het productieproces moet worden betrokken en eerlijk worden beloond. We produceren alleen in kleine en middelgrote familiebedrijven, omdat we daar de meeste invloed hebben en een idee kunnen krijgen van wat er speelt.

Hoe verzenden we virblatt-kleding?

Wij verzenden CO2-neutraal door heel Europa! Daar zijn we bijzonder trots op. We verzenden vanuit ons kleine magazijn in Radolfzell aan het Bodenmeer, dat ook wordt gerund door een familielid. Van daaruit wordt het van ons GOA-kleding, feestkleding en alternatieve modus naar u verzonden. We zijn meestal supersnel met verzending en hebben tot nu toe veel positieve feedback ontvangen.

ONZE AANBEVELINGEN

Normale prijs €46,46
Verkoopprijs €46,46 Normale prijs
Braun
Braun
Schwarz
Schwarz
Graubraun
Graubraun
Grün
Grün
Grau
Grau
Grün mit Hanf
Grün mit Hanf
Normale prijs €42,42
Verkoopprijs €42,42 Normale prijs
Blau
Blau
Grau
Grau
Schwarz
Schwarz
Grün
Grün
Normale prijs €38,38
Verkoopprijs €38,38 Normale prijs
Grau
Grau
Grün
Grün
Braun
Braun
unisex
Normale prijs €42,42
Verkoopprijs €42,42 Normale prijs
Schwarz
Schwarz
Grau
Grau
unisex
Normale prijs €42,42
Verkoopprijs €42,42 Normale prijs
Schwarz
Schwarz
Grün
Grün
Grau
Grau
unisex In de uitverkoop
Normale prijs €58,58
Verkoopprijs €58,58 Normale prijs €68,68
Schwarz
Schwarz
Schwarz meliert
Schwarz meliert
Blau
Blau
Patchwork
Patchwork
Türkis
Türkis
Beige
Beige
Normale prijs €48,48
Verkoopprijs €48,48 Normale prijs
Schwarz
Schwarz
Braun
Braun
Graubraun
Graubraun
unisex
Normale prijs €98,98
Verkoopprijs €98,98 Normale prijs
Schwarz
Schwarz
Grau
Grau
unisex
Normale prijs €38,38
Verkoopprijs €38,38 Normale prijs
Schwarz
Schwarz
Grau
Grau
Grün
Grün
unisex
Normale prijs €89,89
Verkoopprijs €89,89 Normale prijs €0,00
Schwarz
Schwarz
Braun
Braun
Grau
Grau
Schwarz meliert
Schwarz meliert
In de uitverkoop
Normale prijs €32,32 EUR
Verkoopprijs €32,32 EUR Normale prijs €64,64
Braun
Braun
Anthrazit
Anthrazit
Grau
Grau
unisex
Normale prijs €42,42
Verkoopprijs €42,42 Normale prijs
Grün
Grün
Schwarz
Schwarz