Hippie Festivals 2024
Nieuws

Hippiefestivals 2024

Beste hippiefestivals van Europa en welke kleding wordt goed ontvangen?

Voor velen is de winter een ontspannende adempauze na een lang festivalseizoen en tegelijkertijd de verwachting van een nieuw jaar vol spannende evenementen. Hoe ziet het er bij jou uit? Hop jij ook van festival naar festival of heb je liever één of twee waar echt gefeest kan worden?

De Woodstock-spirit sluimert in ons en we verlangen naar muziek, vrolijke mensen, zonneschijn, campings en spannende outfits in hippie-boho-stijl. Deze unieke geest inspireert ons altijd bij het creëren van nieuwe festivalcollecties. Wij willen dat virblatt je trouwe metgezel is op onvergetelijke raves, coole reggaefeesten en gewoon in het park of aan de steengroevevijver.

Er staan dit jaar in 2024 ook een aantal spannende festivals in Europa op het programma:

  • Summerjam
  • Reggae and Ska
  • Rototom Sunsplash
  • Seasplash Festival
  • Uppsala Reggae Festival
  • Dub Camp Festival
  • Ruhr Reggae Summer
  • Uprising Festival

Dit zijn absoluut enkele van de grootste hippiefestivals en muziekevenementen in Europa. 

Welke kleding moet je dragen naar een hippiefestival?

Voel de unieke flower power sfeer en benadruk een individuele en vrijheidslievende manier van leven met jouw modestijl in 2024! Bij virblatt vind je precies de juiste festivaloutfit voor dames en heren die jouw unieke stijl onderstreept. Of je nu van reggae, techno of psytrance houdt – wij hebben de ideale outfit voor jou.

In onze hippiewinkel wacht je een indrukwekkende selectie alternatieve festivalmode. Van knusse poncho's en luchtige harembroeken tot praktische heuptasjes in hippiestijl en coole Baja-hoodies: wij hebben alles wat je festivalhart begeert. Deze uiteenlopende stukken zijn perfect met elkaar te combineren en worden jouw trouwe metgezellen voor het hippiefestivaljaar 2024.

Dompel jezelf onder in de wereld van virblatt en ontdek niet alleen kleding, maar ook een levenshouding. We zijn er trots op dat we niet alleen kleding aanbieden, maar ook een statement voor individualiteit, vrijheid en levensvreugde. Laat je inspireren door onze collectie en maak van jouw festivalervaring in 2024 een onvergetelijk avontuur!