Von Asche zu Grün
Nieuws

Van as tot groen

Ons nieuwe begin na de bosbrand

Hallo lieve virblatt-gemeenschap,

Vandaag willen wij graag onze gedachten en ervaringen met u delen die ons de afgelopen weken bijzonder hebben geraakt. Onlangs was er een onverwachte bosbrand in ons geliefde project in het noorden van Thailand, waar we met uw hulp al ruim 30.000 bomen hadden geplant. Dit heeft ons allemaal hard getroffen, maar het versterkte tegelijkertijd ons besluit om niet op te geven.

Eén stap terug, twee stappen vooruit

De brand liet ons zien hoe snel de natuur vernietigd kan worden. Maar we zien dit ook als een kans om te leren en nog sterker terug te komen. Dankzij uw voortdurende steun hebben we al 2.000 nieuwe bomen geplant. Elke boom is een teken van hoop en een stap in de richting van een gezonder ecosysteem.

Ons hart klopt voor diversiteit

Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit de sleutel is tot een gezond bos. Onze nieuw geplante bomen brengen een mix van verschillende soorten in het bos, wat niet alleen gunstig is voor de bomen zelf, maar ook voor de dieren en insecten die er leven. Deze diversiteit maakt een ecosysteem echt robuust en veerkrachtig.

Samen staan we sterk

Deze tijd heeft ons opnieuw laten zien hoe belangrijk gemeenschap en solidariteit zijn. Elke hand die helpt, elke boom die geplant wordt en elke bijdrage die jij levert, maakt een verschil.

Door alternatieve kleding en hippiemode van virblatt te kopen, steun je niet alleen een ethische en duurzame levensstijl, maar help je ook actief in ons herbebossprogramma. Elk stuk dat u kiest, draagt ​​bij aan onze inzet voor het milieu en helpt ons onze groene voetafdruk te blijven vergroten.

We zijn zo dankbaar dat we jou aan onze zijde hebben en samen kunnen we echt een verschil maken.

Wij willen u graag uitnodigen om deel te blijven uitmaken van deze groene reis. Het is uw steun en inzet die ons zullen helpen onze droom van een groenere wereld stap voor stap te verwezenlijken.

Hartelijk dank aan jullie allemaal – laten we samen blijven vechten voor onze planeet.

Met vriendelijke groet, uw virblatt-team