Wie uns Haremshosen in ihren Bann gezogen haben
Nieuws

Hoe harembroeken ons boeiden

Eenmaal gezien, meteen verliefd.

Hoe is het allemaal begonnen? Ja, dat is een beetje grappig. Johannes, onze mede-oprichter van het virblatt-project, kwam terug van zijn reis naar Azië en droeg dit loszittende ding. Hij trok nieuwsgierige maar sceptische blikken. Zijn harembroeken weer in de mode of waar gaan ze over? Nee. Johannes nam gewoon een harembroek mee naar Duitsland en droeg deze vanaf dat moment dag in dag uit. Hij was en is nog steeds overtuigd van de gezelligheid en het luchtige draagcomfort. Opeens dachten we bij onszelf. Hé, dat ziet er echt goed uit. De vraag kwam niet eens op: "Wat draag je met een harembroek?" “Welke top draag je met een harembroek?” 'Welke schoenen draag je bij een harembroek' of 'Hoe draag je een harembroek?' Johannes had de stijl bepaald en wij volgden hem allemaal. 

 

Wat te dragen met een harembroek?

Omdat de harembroek wijd uitgesneden is en daardoor goed opvalt, is het aan te raden dit type broek te combineren met een eenvoudig of nauwsluitend shirt. Dit betekent dat de alledaagse of festivaloutfit niet overbelast lijkt, maar voor anderen elegant kan overkomen. Ook Johannes had op zijn reis al de juiste schoenen gevonden. Zomerschoenen voor heren gemaakt van hennep. Een paar pantoffels, espadrilles of hippiesandalen. Hoe je ze ook wilt noemen, ze passen perfect bij de unisex harembroeken voor dames en heren. 

Wat gebeurde er toen?

We waren daar vier uur en hadden een idee. Waarom beginnen we niet ons eigen kleine modemerk en creëren we individuele mode voor gelijkgestemde mensen en jonge mensen zoals wij. Een publiek dat wat alternatiever is en, laten we zeggen, anders en buiten de norm denkt. Feest tot zonsopgang en geniet van de dag in het park met een paar kruiden. Ja, gewoon... mensen zoals wij. 

En dat is wat wij deden. We stopten ieder 250 euro in een pot en kochten daarmee onze eerste edelstenen in Thailand. Alles verliep nog via vrienden en collega's ter plaatse, maar het was duidelijk dat hier iets aan de hand was. Ook al waren we al lang geen bedrijf meer begonnen, maar eerder een zeer tijdrovende hobby, het was duidelijk dat we zouden emigreren – naar Thailand. We vonden daar katoenen harembroeken en kochten ze uit het rek totdat we er snel genoeg van kregen. Oké, laten we bij het begin beginnen. We hernoemen ons merk van bonzaai naar virblatt en vanaf dag X ontwerpen we al onze modellen zelf en creëren zo onze eigen kledingstijl. Nou, het moest gewoon gebeuren dat we nu onze hennepzomerschoenen voor heren en dames in ons assortiment hebben. Alleen mooier dan die van Johannes destijds. ;) Als je geïnteresseerd bent in hennepschoenen, neem dan gewoon een kijkje hier.

En wat is er vandaag de dag van ons geworden?

Welnu, we gaan vrolijk door en hebben veel plezier met het verrassen van u met nieuwe stijlen en ontwerpen. Je kunt er hier één van ons krijgen Ontwerp suggestie Stuur het in en wij horen graag van u. Ook al zijn we tegenwoordig over de hele wereld verspreid, dit gemeenschappelijke project verenigt ons en is erg belangrijk voor ons. Bedankt Johannes voor het initiëren en starten van deze reis, misschien onbedoeld. Ga verder!