209865 - Phi U
Codenummer

209865 - Phi U

"Ik ben Rajan en ik kom uit het land met de hoogste bergen ter wereld."

Rajan runt een naaiatelier in een afgelegen dorp in Nepal. Tegenwoordig heeft hij meer dan 20 mensen uit de omliggende gebieden in dienst, die afhankelijk zijn van de inkomsten uit hun werk met hem om de kost te verdienen, evenals zorg voor de opvoeding van hun kinderen. Iedereen krijgt een eerlijk salaris en ondersteuning voor zijn gezin. Telkens wanneer we de fabriek bezoeken, zijn we zo overweldigd door de trots en het enthousiasme dat Rajan heeft voor alles wat hij heeft bereikt.

Voor hem is kleermaken een plicht waarvan hij geniet omdat hij ervan overtuigd is dat als hij zijn vak met anderen kan delen en ijverig met hen kan werken om financiële onafhankelijkheid te bereiken, ze samen een stap zetten naar de ontwikkeling van hun gemeenschap en hun land helpen in de goede richting te groeien. Zijn liefde voor Nepal wordt gevoeld in de liefde die in elk item dat hij creëert, wordt gelegd en daarom werden we verliefd op zijn werk en wilden we je hem aan hem voorstellen.

Verantwoordelijkheid

Rajan is zich er terdege van bewust dat elk van de leden van zijn team op hem vertrouwt om hen te helpen om hun gezin te onderhouden. Dus elke zakelijke beslissing die hij neemt en elke bestelling die hij plaatst, is van tevoren zorgvuldig overwogen. Hij neemt deze rol als leverancier voor zijn gemeenschap met plezier op zich en spreekt vaak over hoe vervullend deze modereis voor hem is geweest.

Leergierig

Vanaf het begin van zijn onderneming tot het produceren van kleding heeft hij er alles aan gedaan om zijn productieproces te ontwikkelen en te verbeteren. Kwaliteit is het belangrijkste voor hem en deze trots op zijn werk wordt ook gezien in de rest van zijn team, die evenveel plezier in hun werk hebben als hij. Hij wil altijd feedback en we hebben vaak lange discussies over hoe hij zijn proces kan verfijnen. Deze passie voor het maken van prachtige kledingstukken is zo'n geweldige motivatie voor ons om meer manieren te vinden om met hem samen te werken in onze eigen modereis.

Hoogwaardige materialen met een betere kwaliteit van de productie

Aanvankelijk werkte Rajan vaak met materialen van lokale markten. Tegenwoordig certificeert hij elk van zijn materialen en laat ze testen op schadelijke stoffen om ervoor te zorgen dat zijn team en de mensen die deze producten kopen, veilig zijn.

Het is vanwege deze zorg dat hij heeft gekozen voor het gebruik van milieuvriendelijke materialen waarvan we geloven dat zijn kleermakersafdeling zich toelegt op het maken van eersteklas kleding voor Rajan. Er zijn reguliere trainingsmogelijkheden voor iedereen in de workshop, evenals ideeënuitwisselingen en samenwerkingsmogelijkheden.

Nadruk op duurzaamheid

Rajan is niet alleen klaar; hij is vastbesloten om zijn productie beetje bij beetje duurzamer te maken. Veel dingen zijn geoptimaliseerd en we hebben ook samen de fabriek vernieuwd om hem te helpen zijn visie te leven voor een duurzaam productiebedrijf dat emissievrije kleding maakt.

We hebben dezelfde drive en passie voor het werk dat we doen en daarom is het logisch dat we goed met Rajan samenwerken. We voelen ons allebei comfortabel genoeg bij elkaar en delen meningen terwijl we elkaars perspectief respecteren. Met Rajan hebben we niet alleen een vriend, maar ook een broer waarop we kunnen vertrouwen om voor wie we zijn te zorgen en om ons te houden aan onze gedeelde visie van een schonere mode-industrie, die de mensen waardeert die de kleding maken die we dragen vandaag.

Rajan; broer, je bent een inspiratie, bedankt voor alles.

Tags: