432099 - Phi Montri
Codenummer

432099 - Phi Montri

"Mijn naam is Phi Montri en hennep fascineert me."

 

Phi Montri maakt hennepschoenen in een kleine fabriek aan de rand van Chiang Mai. Voordat we gingen samenwerken, had hij met katoen en andere materialen gewerkt, totdat hij hennep ontdekte. De taaiheid en duurzaamheid van dit alternatieve materiaal fascineerden hem. Het is de perfecte partner om dit natuurlijke materiaal verder te leren kennen en te onderzoeken om milieuvriendelijke kleding te maken.

Daarom wilden we samenwerken met Phi Montri.....

een samenwerkingsproject

Phi Montri heeft geen werknemers in zijn fabriek. Integendeel, hij stelt zijn productieruimte open voor de gemeenschap om te helpen schoenen te maken en dezelfde voordelen te krijgen als de anderen. Dit geeft iedereen een extra stimulans om harder te werken en relaties met de buren op te bouwen.

Jaren ervaring

Phi Montri heeft jarenlang ervaring opgedaan met het maken van prachtige en unieke schoenen met zijn team van lokale ambachtslieden.

Leeruitwisseling

Phi Montri was al betoverd door de veelzijdigheid van hennep voordat hij hem ontmoette, maar ook nu nog leren we samen hoe we het beste uit dit materiaal kunnen halen.

Zo hebben we dankzij zijn team veel geleerd over de hennepproductie en hem nieuwe manieren geleerd om ecologische en duurzame producten te maken met het milieu. Jaren geleden gebruikte Phi Montri veel lijm om schoenzolen te maken, nu naait hij liever de verschillende lagen aan elkaar.

Alternatieve materialen

Onze schoenen zijn gemaakt van lokaal geproduceerde hennep, en we hebben ervoor gekozen om alleen dit natuurlijke product te gebruiken vanwege zijn robuuste en veelzijdige eigenschappen.

Tevredenheid komt voort uit geduld

Bij Phi Montri hebben we van alles geleerd om ecologische schoenen te kunnen maken, en we zijn trots op hoe ver we zijn gekomen. Soms hebben we niet genoeg voorraad om aan alle vraag te voldoen, maar dat doet ons alleen maar geloven dat we het goed doen en dat je onze producten lekker vindt. Wij genieten op onze beurt van het leerproces met Phi Montri en zijn trots om onze herinneringen te delen met iemand die gepassioneerd is door hennep.

Om deze redenen werken wij graag samen met Phi Montri.

Bedankt Phi Montri. We zijn er trots op om met je samen te werken.

Tags: