Der Pilger ist angekommen
Nieuws

De pelgrim is aangekomen

Onze kimono's in boho-stijl voor dames en heren zijn weer verkrijgbaar!

Ja, het is waar dat het bij onze mode soms enige tijd duurt tussen bestelling en levering. Maar dit is een bewust onderdeel van onze inzet: wij ondersteunen geen grote fabrikanten, maar kleine familiebedrijven in Noord-Thailand. Onze unieke hippiekimono’s worden gemaakt in de pittoreske stad Chiang Mai, ook wel bekend als de Roos van het Noorden. Deze mouwloze kimono's met capuchon, stijlvolle snit en exclusief Poking-patroon zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage.

Kimono's in beperkte oplage

Als u een liefhebber bent van deze kledingstukken, is het raadzaam om snel te handelen aangezien de voorraad beperkt is. Ondanks de marketingtoon is het een realiteit: we hebben van elke kleur slechts 30 stuks op voorraad. We zijn er trots op om geselecteerde liefhebbers van onze alternatieve mode vreugde te brengen en hen iets speciaals aan te bieden.

Spirituele en alternatieve kleding

Onze mode wordt niet alleen gezien als alternatieve kleding, maar ook als spirituele kleding die niet alleen het lichaam maar ook de ziel raakt. Elke virblatt-kimono is een uitdrukking van individualiteit en creatieve geest, ontworpen om zich te onderscheiden van de massa en toch diep geworteld in de traditionele waarden van vakmanschap.

Dompel jezelf onder in de wereld van virblatt, waar mode meer is dan alleen kleding: het is een manier van leven.