Ein Hippie? Du? Die ultimative Checkliste
Nieuws

Een hippie? Jij? De ultieme checklist

Ontdek de hippie in jezelf

1. Natuurfreak of couch potato?

Voel jij je thuis in de natuur en is duurzaamheid jouw tweede naam? Als je meer van het knuffelen van bomen houdt dan van het bezoeken van winkelcentra, schuilt er misschien een echte hippie in jou.

2. Vrije geest of regelvolger?

Vind je het vervelend om in een hokje te worden gestopt en overtreed je graag de regels? Als conventies voor jou meer suggesties dan harde richtlijnen zijn, is je innerlijke hippie waarschijnlijk niet ver weg.

3. Vredestichter of debater?

Is ‘Vrede’ uw favoriete begroeting en is conflictoplossing uw superkracht? Als je harmonie boven drama bepleit, dan leeft de geest van het hippietijdperk in jou voort.

4. Creatieve geest of grijze muis?

Is expressie voor jou net zo essentieel als ademhalen en kleur als een must in je leven? Als je antwoord ja is, dan heb je zeker de creatieve hippieziel.

5. Alles voor één of iedereen voor zichzelf?

Geloof jij in de kracht van community en deel je graag met anderen? Dan zit jouw hippiehart op de juiste plek.

 

De hippiestijl gedecodeerd

Wat maakt een echte hippie?

Je herkent hippies aan hun onmiskenbare stijl: kleurrijke, natuurlijke stoffen, etnische patronen en handgemaakte accessoires. Het gaat over meer dan mode: het is een statement voor vrede, liefde en een duurzame wereld.

Waar vind je hippiemode?

Of het nu in gespecialiseerde online Hippie Shops, op festivals of in tweedehandswinkels is - overal waar duurzaamheid en individualiteit tellen, zul je vind het. Hippie zijn betekent waarden als vrijheid en liefde voor de natuur naleven en deze uitdrukken via je kleding.

Kortom, de hippie-look weerspiegelt een levenshouding die actueel is en tot uiting komt in bewuste mode-keuzes. Het gaat erom een ​​voorbeeld te stellen - voor een wereld waarin we in harmonie met de natuur leven.