789321 - Mahesh
Codenummer

789321 - Mahesh

"Ik ben Mahesh en ik ben er trots op dat ik jouw wollen jack heb gemaakt."

Op één van onze eerste reizen naar Nepal ontmoetten we Mahesh en we werden meteen vrienden met deze open en gastvrije man. Hij heeft een familiebedrijf in Kathmandu, Nepal en zijn broer is gespecialiseerd in het maken van vesten. Naarmate we hem beter leerden kennen en meer te weten kwamen over zijn waarden en visie voor zijn bedrijf, beseften we dat hij een geweldig persoon zou zijn om mee samen te werken en van te leren tijdens onze reis naar het creëren van duurzame mode.

Tot nu toe heeft hij ons geholpen een aantal van onze meest populaire jas ontwerpen te maken en we hebben veel blije herinneringen met hem gedeeld, daarom wilden we je laten kennismaken met Mahesh, onze partner en vriend van virblatt.

Familiebedrijf

Mahesh is een echte familieman, dus het is niet meer dan normaal dat zijn hele productieteam bestaat uit ooms, tantes en neven die met hem vanaf het begin van zijn modereis hebben gewerkt. Je kunt wanneer je zijn winkel bezoekt de liefde voelen tussen elk gezinslid en daarom waren we zo enthousiast dat hij ons kon helpen met het maken van onze jassen.

Schapenwol van topkwaliteit

De wol, die Mahesh gebruikt om onze kleding te maken, wordt vanwege de hoge kwaliteit geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland.

Natuurlijke verwerking

We hebben voor deze schapenwol gekozen omdat deze niet is behandeld met chemicaliën om het natuurlijke aanvoelen en aanraken van het materiaal te veranderen. Dit is de reden waarom onze jassen aanvankelijk ruwer aanvoelen dan het synthetisch katoen, dat op de reguliere markt wordt gebruikt.

Kwaliteit, geen kwantiteit

De liefde die wordt gedeeld door elk lid van zijn team wordt gemengd met het werk dat Mahesh en zijn gezin doen. Elk detail wordt gecontroleerd op kwaliteit en elke knoop is een fier voorbeeld van hun teamwork. Dit is waarom het iets langer duurt om sommige creaties, die we beschikbaar hebben op virblatt, beschikbaar te maken.

Verspreid de liefde

Dit is precies waar Mahesh en zijn familie, in het werk dat zij doen en ook in de gemeenschap die zij dienen, voor staan. Na de recente aardbevingen in Nepal sloten hij en zijn gezin de productie om te helpen bij de wederopbouw van hun buurt en het helpen van mensen in nood. Dit is slechts één voorbeeld van zijn karakter en zijn onwrikbare waarden voor vriendschap en eenheid.

We willen Mahesh graag bedanken omdat hij aan het begin van onze reis aan onze zijde stond en omdat hij altijd naar ons luisterde. Wij zijn blij om hem een vriend te mogen noemen.

Samen zijn we op een lange en spannende reis. Samen.

Tags: