564738 - Phi Um
Codenummer

564738 - Phi Um

"Ik ben Phi Um en ik wil dat je lang van dit product geniet."

Phi Um en zijn tante runnen een redelijk groot familiebedrijf in Noord-Thailand. Hun bedrijf is gespecialiseerd in zeefdruk en digitaal drukwerk en heeft ook een kleinere verf- en decoratieuitrusting voor verfstoffen.

We besloten om met Phi Um samen te gaan werken vanwege een paar redenen die we dachten dat we die met je moesten delen, zodat je begrijpt waarom het zo belangrijk is om te weten waar je kleding vandaan komt.

Deel van de familie

Terwijl Phi Um en zijn tante een groter bedrijf runnen dan onze andere partners, is hun bedrijf nog steeds gebaseerd op dezelfde familiewaarden waar we trots op zijn.

Houd het echt
Phi Um weigert om te werken met iets anders dan natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen, hennep en bamboe. Daarom wilden we zo graag met hem samenwerken in het begin van ons partnerschap.

Precisie

Het was vanaf het begin duidelijk dat Phi Um serieus is met zijn levering en dat iedereen in het bedrijf naar een gemeenschappelijk doel toe werkt om kwaliteitskleding te maken. Om dit te doen, wordt er veel aandacht besteed om ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk afval is.

Zodra we onze ontwerpen voor productie doorsturen, worden de patronen digitaal geüpload om ervoor te zorgen dat noch een druppel, noch een draad verloren gaat in het productieproces.

De resultaten zijn zo succesvol dat we zelfs hebben geïnvesteerd in nieuwe naaimachines die zijn bedrijf kan gebruiken om de stiksels van topkwaliteit te garanderen.

Gecertificeerde kleuringsprocedure

In het begin aarzelden we om ontwerpen met inkt en verf te maken, omdat we natuurlijke en milieuvriendelijke kleding wilden maken. Maar hoe meer we groeiden en hoe meer we met getalenteerde artiesten samenwerkten, des te meer we ze in onze creaties wilden opnemen om je het talent en de kunst die hier is te laten zien.

Met Phi Um worden alle verfnormen regelmatig doorgenomen, gecontroleerd en gecertificeerd. Alleen AZO-vrije kleurstoffen uit Duitsland worden gebruikt en de ververij heeft ook een waterzuiveringsinstallatie.

We screenen ook sommige van onze kunstwerken op prints en digitale prints op onze kleding met Phi Um, die een topkwaliteit instelling heeft voor levendige en kleurrijke creaties waar we trots op zijn vanwege hun langdurige uiterlijk en aangepast ontwerp.

Phi Um is een andere partner die we graag een vriend noemen. We bezoeken het bedrijf vaak om ideeën te bespreken en kennis uit te wisselen over elk van onze expertisegebieden. Als gevolg hiervan hebben we veel van elkaar geleerd en kunnen we deze vriendschap zien groeien, net zoals ons bedrijf, vooral omdat we beiden zorgen voor kwaliteit.

Het is altijd een plezier om je werk te zien, bedankt Phi Um!

Tags: